dimarts, 15 d’abril de 2008

Comentaris, preguntes, experiències...

Afegiu les vostres preguntes, comentaris i tot el que us sembli interessant.

4 comentaris:

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Hoy he tenido un buen día, y ha sido gracias a una persona que a través del “el Periódico”, ha contactado con nosotros para ofrecer su ayuda en lo que sea necesario para que Marta se recupere. Esta persona con la que he tenido el placer de conversar se ofrecía a dar su médula de manera inmediata, altruista y por el medio que fuese.
Mª del Carmen A., es la persona que ha dado este paso al frente por Marta, a pesar de que como ya le he explicado, la posibilidad de ayudar no solo depende de ella si no también del resultado de un análisis de compatibilidad.
El hecho de que existan personas como Mª del Carmen, hace se mantenga nuestra esperanza ya que ella demuestra que en cualquier momento y en algún rincón del mundo alguien se estará haciendo donante ahora, y puede que sea el que Marta está esperando.
Gracias a todas y todos los Mº del Carmen que hacéis de este mundo algo tan bonito y lleno de esperanza.

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Si el dia ha començat bé encara pot finalitzar millor...

Mirant en fòrum de la Fundació Carreras, he descovert una noia, la Cristina, que necessita ajuda pel seu treball de recerca, tracta el tema de fer-se donant. M'ha sorprès gratament que la joventud sigui sensible a temes com aquest, ja que obre l'esperança a que aviat siguem molts més que tretze milions els donants enregistrats.

xavier miquel ha dit...

Un nou final de dia meravellós gràcies a la Pilar S. que s'ha posat en contacte per oferir-se en el que fes falta, és fantàstic cada cop que passa això que algú és posa a la teva disposició per ajudar la Marta. Cada cop veig més clar que l’esperança NO es pot perdre mentre aparegui gent anònima amb un cor tant gran.
A tots els que llegiu aquest comentari, us demano que difongueu el nostre missatge arreu per fer créixer les esperances de la Marta i de tots els que pateixen una malaltia que requereixi un transplantament.

  ha dit...

Hoy revisando como va la difusión del mensaje de MArta por la red, he enontrado otra fuente de solidaridad en:
http://www.infojardin.com/foro/showthread.php?t=89217
Gracias a Jesús Morales por moderar ese Foro y a sus miembros por difundir la esperança de Marta cuando envió la carta con su historia. Gracias a TOD@S.