dimarts, 19 de maig de 2009

Un nou camí per tu

Voldria compartir un e-mail que he rebut d'una noia donant i solidaria, que per desgracia li ha tocat viure que el seu germà tingui leucèmia.
Ella m'ha escrit un email explicant-me la seva historia i d'alguna manera, demanant consell.
Al seu germà el trasplantant d'ella mateixa (la seva germana) a finals d'aquest mes.
Jo, només puc dir q si abans era un anunci de vitamines, per lo grasoneta q estaba,jejejej. ara sóc un anunci d'esperança i lluita. Quant una persona s'agafa a la vida com he fet jo i totes aquelles persones ja curades d'aquesta MERDA, no hi ha consell que valgui; només que confii en ell mateix i no s'oblidi cap dia de que això amb el temps serà una guerra guanyada. Es dur, pero el transplantament es la solució per acabar amb aquest mal son. Molta força noi!!!!!!!!!Pensa en quant et treguin el cateter, et posin les vacunes, puguis disfrutar d'un sopar sense tenir ganes de vomitar, de poder veure als teus, felicitant la teva gran creuada entre la vida i la mort.
I una cosa, que per alguns pot semblar una vestiesa, pero que a mi m'encanta. Quant la meva doctora et mira i li veus una cara de triomf; jo crec que a la meva li puc llegir:

"Esto es un triumfo y como me alegro de ello"
Dirigit a la germana q ara pasarà a ser una salavadora de vides:
A mi m'hagués encantat q el meu germà hagués sigut compatible, pero bé, ho va ser un nen de l'hospitalet (el seu cordó umbilical), el que ara porto dintre, i té una marxa...........jajajajaaj.MOLTA FORÇA A TOTA LA FAMILIA I SOBRETOT AMB ELL!!!
P.D Qualsevol cosa, siusplau q es posi en contacte amb mi, si s'aborreix a l'habitació o té curiositats o té ganes de cagar-se amb la puta mare q va parir tot, q m'ho digui, q jo l'entenc molt bé.
Petons