diumenge, 21 de juny de 2009

Cami dels catorze milions...

Un missatge per la Marta i seguidors... Aquest blog te una errada important en el seu apartat de link d'interès, si amics, el link de "Camí als tretze milions...", és obsolet, antic i desactualitzat, i això és una gran noticia! Segons Bone Marrow Donors Worldwide, (http://www.bmdw.org/index.php?id=home), que és l'organització que unifica els registres de donants de tot el món, els Tretze milions, ja s'han assolit, i ara anem cap els Catorze... és una noticia que m'omple d'alegria, quan la Marta va ser diagnosticada, a l'octubre del 2007, la xifra de donants era de 11.7 milions aproximadament, això vol dir que des d'aleshores fins ara hi ha 1.5 milions més de motius per a l'esperança, a la Marta l'esperança se li ha fet realitat i el seu trasplantament tretze mesos desprès està essent un èxit. Un detall curiós i anecdòtic, i que no em deixa indiferent, és que la data en que s'ha fet públic aquest últim recompte de donants enregistrats i en que per primer cop és sobrepassen els Tretze milions de donants és el 28 de maig del 2009, data que en general no te rellevància, si no és que et dius Marta Menjibar i t'han fet un transplantament via sang de cordó..., i el 28 de maig del 2009 celebres el primer aniversari d'aquest fet...!!! Impressionant, Marta , segur que aquests Tretze milions de donants són un regal per tu, i per tots els malalts de leucèmia que esperen el seu donant.

Feliç aniversari de part de tots, i en especial de la menuda Laia que als 30 segons de néixer és va convertir en una xifra solidaria en el camí dels tretze als catorze milions...

A tots els que esteu a punt de ser pares, recordeu que podeu ser solidaris en nom dels vostres nounats, fent donació del cordó estareu donant esperança als qui esperen un transplantament, i quan el vostre fill o filla puguin entendre-ho, i li expliqueu allò que vareu fer en el moment de néixer, segur que us en donaran les gràcies.