diumenge, 20 de desembre de 2009

Ja estic d'alta!!!!

Per fi ja m'en puc oblidar de la Leucémia!!!!!Estic totalment recuperada!!!!Ja no fa flat que em prengui cap tipus de pastilla i está tot al seu lloc.
Ademés ho he aprobat tot i de moment tot pinta bé.
Estic vivint sola i tot em va fenomenal!!!Ja vore'm com torno a casa. jejejejej
No tinc gaire res més a dir.
Bé, si una coseta. Encara qo ha estic curada, encara hi ha gent q no. Per tant demano que encara es facin donacins de sang i de medula, ja que no tothom, per desgrácia, ha tingut tanta sort com jo. Encara hi ha gent que espera un transplantament i está en lluita constant. Jo perqué no puc ser donant obiament, pero sino de ben segur q sería la primera q donaria el fos per poder curar a una altre persona.
Fa una parell de dies vaig tenir un impacte important que em va fer baixar a la terra. Estava en una botiga comprant i va entrar un senyor amb la mascareta posada i amb un barret. Llavors em vaig enrecordar de quan jo tenia q sortir al carrer així. Em van venir molts records al cap, jo no se si tindria leucémia o no, pero la impresió va poder amb mi. Espero q aquest home es curi i pugui anar a comprar sense tenirse q preocupar de si li estornuden al costat o hi ha laguna criatura amb mils de bacteries q el podrien fer anar a l'hospial a la primera de canvi.
Molts petons a tothom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!